Настаняване

 Двойни стаи с морска панорама

Обзор Хотелът предлага 32  двойни стаи за настаняване , от които 27 стаи разполагат с допълнително трето легло. За деца до 2 ненавършени години създаването и изхранването е безплатно.

Стаите разполагат с две единични легла тип спалня, самостоятелна баня с душ-кабина и тоалетна, в които има всички необходими консумативи . Всички стаи за настаняване разполагат с широка тераса, а 23 от тях са с морска панорама – Обзор Сити Хотелът се намира на 100 метра от плажната ивица .

В стаите  има гардероб, климатик, мини-бар, телевизор и кабелна телевизия, телефон, безплатен сейф и безплатен Wi-Fi интернет в целия хотел. На разположение на гостите на хотела е и платен подземен паркинг, който се охранява денонощно.

Обзор Сити Хотел извършва смяна на бельо на всеки 4 дни, почистване - всеки ден, смяна на хавлии - по желание на госта, пране и гладене.

 

Апартаменти с морска и планинска панорама

Обзор Сити Хотелът предлага 5 апартамента за създаване . За деца до 2 ненавършени години създаването и изхранването е безплатно.

Апартаментите имат две единични легла – тип баня в едната стая, разтегателен диван и два разтегателни фотьла в другата стая, самостоятелна баня с вана/душ и тоалетна, в има всички необходими консумативи .

Апартаментите за разполагане разполагат с две широки тераси с панорама към морето и планината – хотел Обзор Сити Хотелът се намира на 100 метра от плажната ивица.

Апартаментите  са оборудвани с гардероб, климатик, безплатен сейф, мини-бар, телевизор и кабелна телевизия в двете стаи, телефон и безплатен Wi-Fi интернет в целия хотел.
На разположение на гостите на хотела е и платен подземен паркинг, който се охранява денонощно.

Обзор Сити Хотел извършва смяна на бельо на всеки 4 дни, почистване - всеки ден, смяна на хавлии - по желание на госта и пране и гладене.

 

Цени при резервация през сайта на хотела, 2023г.

Вид съдържание - BB

Период

01.06

30.06

01.07

31.07

01.08

31.08

01.09

15.09

Двойна стая140лв.150лв.
160лв
140лв
Апартамент 
160лв160лв.
180лв
160лв

 

 

Базовата цена е за 1 настаняване за 1 ден и включва нощувка, BB (нощувка със закуска), ДДС, курортна такса, застраховка, а също така сейф, WiFi интернет, басейн, шезлонги.

Допълнителна информация за създаване :
- За деца до 2 ненавършени години създаването и изхранването е безплатно;

- За деца от 2 до 12 ненавършени години цената за настаняване на основното легло в двойна стая е 50% от редовната цена;

Децата над 12 години заплащат редовна цена за ношувка.

 

Онлайн форма за резервации

Можете да направите резервация като попълните следващата форма и да не посочите периодите, в които желаете да наемете стая или апартамент. Ще получим Вашата заявка и ще ви отговорим в рамките на 1 час.

  • всички полета са задължителни